СРЕДБА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ЏАФЕРИ СО ПРЕТСЕДАТЕЛКАТА НА СОБРАНИЕТО НА РЕПУБЛИКА КОСОВО, ВЈОСА ОСМАНИ

Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери, денеска оствари средба со неговиот хомолог во Република Косово, претседателката на

Read more

СРЕДБА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ЏАФЕРИ СО ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА НАЦИОНАЛНИОТ СОВЕТ НА РЕПУБЛИКА АВСТРИЈА, ВОЛФГАНГ СОБОТКА

Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери, се сретна со претседателот на Националниот совет на Република Австрија, Волфганг

Read more