СРЕДБА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ЏАФЕРИ СО ПРЕТСТАВНИЦИ НА ЛИДЕРИТЕ НА МЛАДИНСКИТЕ СОЈУЗИ ОД КРУШЕВО И СОЛУН

Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери, денеска оствари средба со лидерите на Младинскиот сојуз Крушево и Младинскиот

Read more

СРЕДБА НА ПРАТЕНИЧКАТА СОЊА МИРАКОВСКА СО ЕВРОПРАТЕНИКОТ АНДРЕАС ШИДЕР

Претседателката на Делегацијата на Собранието на Република Северна Македонија во Парламентарниот комитет за стабилизација и асоцијација (Мешовит парламентарен комитет –

Read more

СРЕДБА НА СОБРАНИСКАТА КОМИСИЈА ЗА ЗДРАВСТВО СО КОМИСИЈАТА ЗА ЗДРАВСТВО ВО ГЕРМАНСКИОТ БУНДЕСТАГ

Делегација на Собранието на Република Северна Македонија, предводена од претседателката на Комисијата за здравство, Мирсада Емини-Асани, а во состав: Бети

Read more

ПОТПИШУВАЊЕ НА ЗАЕДНИЧКАТА ДЕКЛАРАЦИЈА НА САМИТОТ НА ПРЕТСЕДАТЕЛИ НА ПАРЛАМЕНТИ ОД ЗАПАДЕН БАЛКАН

Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери во Брисел учествува на Самитот на претседатели на парламенти на земјите

Read more