СОБРАНИСКА ДЕЛЕГАЦИЈА НА РАБОТИЛНИЦА ВО ОРГАНИЗАЦИЈА НА МЕЃУНАРОДНИОТ МОНЕТАРЕН ФОНД

Делегација на Собранието на Република Македонија во состав: г. Весел Мемеди, потпретседател на Собранието на Република Македонија, г-ѓа Лилјана Кузмановска,

Read more

НАДЗОРНА РАСПРАВА НА КОМИСИЈАТА ЗА КУЛТУРА ЗА УПРАВУВАЊЕ СО СВЕТСКОТО ПРИРОДНО И КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО ВО ОХРИДСКИОТ РЕГИОН

Комисијата за култура на Собранието на Република Македонија денеска го одржа првото продолжение на надзорната расправа која се однесува на

Read more

СРЕДБА НА КОМИСИЈАТА ЗА ФИНАНСИРАЊЕ И БУЏЕТ СО ПРЕТСТАВНИЦИ НА ДРЖАВНИОТ ЗАВОД ЗА РЕВИЗИЈА И ЕКСПЕРТИ ВО ОБЛАСТА НА РЕВИЗИЈАТА ОД ЗЕМЈИ ЧЛЕНКИ НА ЕВРОПСКАТА УНИЈА

Претседателката на Комисијата за финансирање и буџет на Собранието на Република Македонија, г-ѓа Лилјана Кузмановска и членовите г. Реџаиљ Исмаили,

Read more