ОБРАЌАЊЕ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ЏАФЕРИ ПО ПОВОД СВЕЧЕНОТО ОДБЕЛЕЖУВАЊЕ НА 20 ГОДИНИ НАРОДЕН ПРАВОБРАНИТЕЛ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

Почитуван претседател на Владата на Република Македонија, г. Зоран Заев, Почитуван народен правобранител Мемети, Ваши екселенции, Дами и господа, Човековите

Read more

Средба на претседателот Џафери, со претседателот на Владата на Република Србија, г-ѓа Ана Брнабиќ

Во рамките на официјалната посета на Република Србија, претседателот на Собранието на Република Македонија, г. Џафери, се сретна и со

Read more