СРЕДБА НА СОБРАНИСКА ДЕЛЕГАЦИЈА СО УКРАИНСКИОТ ЗАМЕНИК-МИНИСТЕР ЗА НАДВОРЕШНИ РАБОТИ, Г. ВАСИЛИЈ БОДНАР

Во рамките на дводневната возвратна посета на Украина, Делегацијата на Пратеничката група на Собранието на Република Македонија за соработка со

Read more

ОБРАЌАЊЕ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ЏАФЕРИ ПО ПОВОД СВЕЧЕНОТО ОДБЕЛЕЖУВАЊЕ НА 20 ГОДИНИ НАРОДЕН ПРАВОБРАНИТЕЛ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

Почитуван претседател на Владата на Република Македонија, г. Зоран Заев, Почитуван народен правобранител Мемети, Ваши екселенции, Дами и господа, Човековите

Read more

Средба на претседателот Џафери, со претседателот на Владата на Република Србија, г-ѓа Ана Брнабиќ

Во рамките на официјалната посета на Република Србија, претседателот на Собранието на Република Македонија, г. Џафери, се сретна и со

Read more