Неформална средба на претседателот Џафери со претставниците на медиумите

Денеска, претседателот на Собранието на Република Македонија, г. Талат Џафери, имаше неформална средба со претставниците на медиумите. Средбата се одвиваше

Read more

Свечена изјава на новоизбраниот државен јавен обвинител

Новоизбраниот државен јавен обвинител, г. Љубомир Јовески, денеска даде свечена изјава пред претседателот на Собранието на Република Македонија, г. Талат

Read more