Средба на претседателот Џафери со министерот за надворешни работи на Република Грција Никос Коѕиас

Претседателот на Собранието на Република Македонија, г. Талат Џафери, денеска оствари средба во рамките на неговата официјална посета на Република

Read more

Одговор на претседателот Џафери на писмото од претседателот на Владата, г. Заев во врска со прогресот и имплементацијата на платно 3-6-9

(Прогрес и имплементација на Планот 3 – 6 – 9, реализација согласно надлежностите на Собранието на Репулбика Македонија) Почитуван претседателе,

Read more