Средба на претседателот Џафери и комесарот за човекови права на Советот на Европа, г. Нилс Мужниекс

Претседателот на Собранието на Република Македонија, г. Талат Џафери, оствари средба со комесарот за човекови права на Советот на Европа,

Read more

Јавна расправа на тема: Ефектите од примената на Законот за минерални суровини врз животната средина и економијата

Комисијата за економски прашања одржа Јавна расправа на тема: Ефектите од примената на Законот за минерални суровини врз животната средина

Read more