Средба на пратеници со г. Изток Мирошич, државен секретар во Министерството за надворешни работи во Република Словенија

Пратениците Весел Мемеди,Јулиана Николова и Диме Велковски се сретнаа со г. Изток Мирошич, државен секретар во Министерството за надворешни работи

Read more