СОБРАНИСКА ДЕЛЕГАЦИЈА НА РАБОТИЛНИЦА ВО ОРГАНИЗАЦИЈА НА МЕЃУНАРОДНИОТ МОНЕТАРЕН ФОНД

Делегација на Собранието на Република Македонија во состав: г. Весел Мемеди, потпретседател на Собранието на Република Македонија, г-ѓа Лилјана Кузмановска,

Read more

НАДЗОРНА РАСПРАВА НА КОМИСИЈАТА ЗА КУЛТУРА ЗА УПРАВУВАЊЕ СО СВЕТСКОТО ПРИРОДНО И КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО ВО ОХРИДСКИОТ РЕГИОН

Комисијата за култура на Собранието на Република Македонија денеска го одржа првото продолжение на надзорната расправа која се однесува на

Read more