Претседателот Џафери подари новогодишни пакетчиња

Претседателот на Собранието на Република Македонија г. Талат Џафери, денеска им подари новогодишни пакетчиња на учениците во посебното основно училиште – „Иднина“ и на децата на Универзитетската клиника за детски болести, Оддел Онкологија.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Насмевките и дружбата со овие прекрасни деца нè потсетија уште еднаш дека споделувањето на радост, добра мисла и подадената рака треба да е секојдневна водилка за секој човек без разлика на професијата и возраста.

Превземено од Собрание.мк

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *