Свечена изјава на новоизбраниот државен јавен обвинител

Новоизбраниот државен јавен обвинител, г. Љубомир Јовески, денеска даде свечена изјава пред претседателот на Собранието на Република Македонија, г. Талат Џафери.

Превземено од Собрание.мк

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *